Jak používat vonné gely

 

Vonné gely jsou ve světě vůní úplnou novinkou, takže pokud jste o nich ještě neslyšeli, čtěte dál. Povíme vám, jak vonný gel správně používat používat a proč nás baví víc než klasické vonné vosky.

 

PROČ JSOU VONNÉ GELY LEPŠÍ NEŽ KLASICKÉ VONNÝ VOSK?

Jejich používání je zábava. Jakmile jste připraveni změnit vůni v aromalampě, jednoduše počkejte, až gel vychladne, a poté jej z hořáku odlepte. Ano, je to opravdu tak snadné! Už žádné zdlouhavé čištění a rozlitý vosk po nábytku!

Používání gelu je navíc uspokojivé. Viděli jste už, jak snadno se použitý gel sloupne? Toto odlupování gelu z aromalampy si zamilujete a vše zůstane dokonale čisté. Žádný stres. Žádný nepořádek.

Navíc vydrží déle než tradiční vonné vosky. Díky možnosti pravidelného sloupnutí a otočení gelu, tak vonný gel má možnost uvolnit všechny vonné oleje, takže vůně vám bude sloužit déle. Za nás skvělý poměr ceny a kvality.

 

JAK POUŽÍVAT GELOVÉ VOSKOVÉ TAVENINY?

Vonné gely se používají velmi snadno. Jednoduše vyjměte gel z nádoby, odlomte si doporučené množství a umístěte jej do tavné nádoby aromalampy. Doporučujeme používat vždy třetinu balení – to bohatě stačí na provonění místnosti. Velikost gelu přizpůsobte vždy velikosti aromalampy. Gel můžete rozstříhat na kousky nůžkami nebo ho rozdělit jednoduše prsty.

 

Každá 30g nádobka zajistí až 25 hodin provonění a lze ji použít v keramické i elektrické aromalampě.

 

Doporučujeme obracet vychladlý gel každé 4 hodiny, aby se vůně rovnoměrně rozptýlila. Jednoduše počkejte, až gel vychladne na pokojovou teplotu, a poté gel vyloupněte.

 

Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat a nikdy nenechávejte aroma lampu zapálenou bez dozoru.

 

Z ČEHO SE VONNÝ GEL VYRÁBÍ?

Vonný gel se vyrábí z minerálních olejů a polymerní pryskyřice, které mu dodávají gumovou strukturu a průhledný vzhled. Gelový vosk má vyšší bod tání než tradiční vosk, jako je parafín nebo sója, což znamená, že gelový vosk vydrží hořet déle. Gelový vosk je také vhodný pro vegany, protože se nevyrábí ze živočišných produktů.