Jak vyčistit aroma lampu

 

Pokud jste fanoušky vonných vosků, tak víte, jak jsou pohodlné na použití. Stačí jeden vložit do aromalampy, nechat ho rozpustit a už si jen užívat krásné vůně! Co se ale stane, když se vaše aromalampa začne trochu špinit? Zde je rychlý a snadný návod, jak vyčistit aromalampu na vonný vosk.

 

JAK VYČISTIT AROMALAMPU NA VONNÝ VOSK?

Nejprve začněte tím, že z hořáku vyjmete a seškrábete veškerý vosk. Pokud jsou v hořáku ztvrdlé kousky, které nejdou snadno vyndat, můžete hořák dát na několik minut do mrazáku, aby vosk ztuhl a dal se snadněji odstranit. Jakmile je všechen vosk venku, lampu rychle otřete vlhkým hadříkem, abyste odstranili zbytky vosku.

 

Dále je čas vyčistit odolné usazeniny. Nejjednodušší způsob, jak to udělat, je naplnit ji vařící vodou a pak ho nechat několik minut odstát. Po uplynutí několika minut vodu sceďte a pomocí suchého ubrousku odstraňte všechny zbývající zbytky sazí. V případě potřeby můžete tento krok opakovat, dokud nebude lampa zcela čistá.

 

Nakonec naneste malé množství alkoholu na vatový tampon a otřete lampu na spodní straně hořáku. To pomůže odstranit veškeré nahromaděné zbytky a udržet správnou funkci hořáků.

 

To je vše, co je potřeba k vyčištění aromalampy! Po každém použití stačí pak rychlé otřít zvenčí a jednou za čas hloubkové čištění zevnitř zajistí, že vaše lampa bude vypadat a fungovat jako nová.

 

Nebo …. Vyměňte vonné vosky za vonné gely! 😊

 

PROČ JSOU VONNÉ GELY LEPŠÍ NEŽ TRADIČNÍ VONNÉ VOSKY?

Jsou snadné na použití. Výměna a úklid aromalampy je o dost jednodušší. Stačí jednoduše počkat, až gelový vosk vychladne, a poté vosk z hořáku lampy odloupnete. Je to opravdu tak snadné!

Jejich používání je zábavné a uspokojivé pro každého úklidového maniaka. Žádný stress. Žádný nepořádek. Jednoduchý peeling.

Navíc vydrží déle než tradiční vonné vosky. Díky možnosti pravidelného sloupnutí a otočení gelu, tak vonný gel má možnost uvolnit všechny vonné oleje, takže vůně vám bude sloužit déle. Za nás skvělý poměr ceny a kvality.